Increderea

Increderea

Pe toți natura ne-a  înzestrat cu un potențial nelimitat, dar, unii dintre noi fac ceva concret în timp ce altii nu. Unii știu să valorifice puterea infinită care vine din încrederea în sine a unui individ în timp ce alții aleg să trăiască la mila altora deoarece cred că sunt incapabili. Adevărul simplu este, in provocare și împingând orizonturile credinței noastre în noi înșine, putem crea progrese fenomenale.

În calitate de copii, am fost născuti siguri, dar în procesul de creștere, am absorbit temerile, limitările și judecățile societatii, am suferit și au impus asupra noastră. Am pierdut conexiunea la miezul pozitiv prezent în noi și am început să ne îndoim de propriile noastre capacitati. Acest lucru duce la o viață mediocră când de fapt suntem cu adevarat proiectati pentru o viata excelenta.

Hipnoterapia aduce o modalitate eficientă de îmbunătățire a încrederii în sine. Acesta folosește caracteristica de neuroplasticitate a creierului pentru a crea noi cai neuronale care ne fac să credem în noi înșine, și să ne iubim așa cum suntem. Ea ne umple cu claritate, concentrare și entuziasm, care ne permite să se confrunte cu ușurință temerile noastre, de a depăși punctele slabe și de a converti obstacolele în oportunități.

Hipnoterapeutul functioneaza prin acordarea de  sugestii pozitive mintii subconștiente. Aceste sugestii schimba modul de lucru a mintii și  duce la o auto-îmbunătățire, ceea ce face sa ne simtim minunat cu noi înșine. Întreaga noastră personalitate devine redefinita, iar noi trăim o viață holistică plină de fericire și succes.

Share

Psih Gheorghe Rebegea