Hipnoterapia Motivationala

Hipnoterapia Motivationala

Noi toți putem avea un mare vis, dar ceea ce ne diferențiază de visători este puterea de neînvins a motivației. Oamenii care nu dispun de motivare, nu constientizeaza propria lor splendoare. Lasand temerile și inhibițiile lor sa îi copleșească, își pierd concentrarea, claritatea și energia necesară să se îndrepte spre obiectivele lor.
Ceea ce gândim și credem despre noi este ceea ce devenim. Este imaginea noastra  de sine, care determină destinul nostru. Totul în lumea exterioară este o manifestare a lumii din noi. Oamenii care au o mare realizare în viață nu sunt cei care au tot ce lucrează în favoarea lor, ei sunt oameni care cred în ei înșiși și care cred că merită cei mai bun. Ei nu creează imaginea de sine bazată pe ceea ce cred altii despre ei, ei sculpteze propria lor imagine de sine și, astfel, isi creaza propria lor realitate.
Hipnoterapia Motivaționala îi ajută pe oameni să descopere potențialul lor infinit aflat in stare latenta din interiorul lor. Îndepărtează blocurile mentale care opresc oamenii  la a ajunge la visele lor și îi ajută să-și dezvolte propria lor imagine de sine. Aceasta le dă putere să facă față provocărilor și incertitudinile vieții cu încredere și le permite să bată procrastinare. Cu toții avem o minte puternica, dar ea funcționează cel mai bine doar când este într-o stare relaxată și liniștită. Anxietatea, frica si stresul intuneca mintea noastră și nu permit o claritatii, creativitatii și inteligenței umane să se manifeste pe deplin.
Abilitățile auto-motivaționale dezvoltate prin hipnoterapie rămâne pe viață trecand în mintea subconștientă. Gândire nesănătoasă cum ar fi: auto-critica, indoiala de sine, nevrednicia si negativitate sunt scoase din  rădăcină, ceea ce face ca aceasta metoda cea mai eficientă și cel mai ușor mijloc de a aduce o creștere importanta. Relaxarea intensa ce apare ca rezultat al hipnozei aduce performanță îmbunătățită în școală, cariera, afaceri si sport.
Beneficiile hipnozei motivaționale:
– Îmbunătățirea mentală și bunăstarea fizică
– Invinge frica si inhibitiile
– Dezvoltarea fortei interioare pentru a face față provocărilor și adversitatilor
– Păstreaza mintea limpede și concentrata
– Claritate în stabilirea obiectivelor și determinare personală pentru a le atinge
– Depășirea amanarilor
– Eliminarea fricii de a fi judecat de către alții

Share

Psih Gheorghe Rebegea